Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tesco mosógél?

Tesco mosógél?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 18:08
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ti mennyire vagytok megelégedve a tesco.s mosó gélell? vettek észre különbséget a a tomi kolor gél és a ts.márkás közt?
2012. szept. 16. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Én már két éve mosok vele és nekem jó az áráról nem is beszélve
2012. szept. 16. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
Általános mosáshoz jó,de nekem a foltokat nem szedte ki ,és a koszosabb zoknik sem lettek tőle tiszták.
2012. szept. 16. 19:57
 4/15 A kérdező kommentje:
hát mostam vele egész jó, a foltokat a tomi se szedte ki nekem arra csak szappan vált be,az ára meg elég szuper, először kézzel mostam vele egy szennyesebb ruhát hogy lássam milyen hatékony és nekem be vált,abszult tomira költeni mikor ennek ilyen jó ára van felesleges,a tomi árán már ruhát lehet venni:D
2012. szept. 16. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindenféle ócska mosószer is bevált, de csak folyékonyat szoktam használni és majdnem feleannyit teszek bele, mint amennyit írnak. Ha folt van, azonnal kimosom kézmosó szappannal. Két kisfiam van, ami koszt ők rákennek a ruhára, azt vagy kiviszi az olcsó is, vagy a drága sem, ez a tapasztalatom.
2012. szept. 16. 21:24
 6/15 A kérdező kommentje:
hát én most ismerkedem az olcsóbakkal:) de egész jó. a port nem szeretem tüsszögök tőle meg szerintem a gél hatákonyabb:)
2012. szept. 16. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:

Azt veszem ami olcsó,teszkós is jó,100as boltokban is szoktam venni.

Kevés a foltos ruhánk,de azt mosószappannal (wanish utánzat,dm sajátmárkás) megdörzsölöm.

Ami fehér,azt ugy is fehéritem párhavonta,igy nem gond.

2012. szept. 17. 11:38
 8/15 A kérdező kommentje:
nekem volt tisztitásra a flora szappan vált be meg az áztatások
2012. szept. 17. 21:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Anno használtam Tescos mosógélt, nem volt vele semmi gond. Mondjuk igaz, nem is nagyon retyós munkásruhákat mostam vele.
2012. szept. 21. 23:57
 10/15 anonim válasza:
Manapság olyan olcsók ezek nem is rossz minőségű kínai ruhák hogy felesleges drága mosóporral mosni. Az átlagos koszt és kisebb foltokat az olcsó tisztítószer is kiviszi a makacsabb foltokat a drága se viszi ki. A mosógélek jobbak és koncentráltabbak a mosóporoknál ez egyértelmű. A Tesco cuccok meg a leblamálások ellenére is szerintem versenyképesek. A gyakorlat ezt legtöbbször be is bizonyítja. Ha szar lenne nem vennéd meg többször.
2012. szept. 22. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!