Van jó tippetek, hogy mit csináljak, ha kicsi a lakás és nem férnek el a ruhák?
Én papírdobozokba szoktam tenni az évszaknak épp nem megfelelő ruhákat, és csak az van elöl a szekrényben, a többi eltéve.Ha van mondjuk valami egér és moly mentes, száraz helyiségetek, mondjuk kamra vagy spájz, akkor oda teheted a dobozokat, ha mondjuk ott el tudnál szerinted férni tőlük :)Vegyél molyirtót, vagy levendulát kis vászonzacskókba teszel, és bedobod egy-egy doboz tetejére, majd becsukod, szerintem így tudnád megoldani :)
rá is írhatod, hogy miket tettél bele, mert sok egyforma dobozból elég nehéz a megfelelőt kiválasztani :)
A dobozokat meg egymás tetejére tudod tenni :)
Ugyan ezt cipőkkel is meg lehet csinálni, ne dobd ki a dobozukat,de erre is írd rá melyik cipő vagy fényképezd le, és ragaszd a dobozra a képet, így tudni fogod mi hol van :)
remélem tudtam segíteni:)
Nekünk kertes házunk van te nem írtad hogy te milyenben laksz!Szóval nálunk is ez van, én is minden ruhát megtartok, a második gyereknek!Egyszerűen beleteszem mosva, vasalva, hajtogatva 1 zsákba a párom felviszi a padlásra, és felköti a gerendára, mert akkor semmi nem tud belemenni!
A szüleim is így csinálják kb 20 éve, és tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!