Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen alaposan is kell...

Milyen alaposan is kell takarítani?

Figyelt kérdés

A kérdésem abból adódik, hogy nekem nagyon sok idő a takarítás.Két pici gyerkőc mellett meg pláne.Nagyon elmaradtam vele,így segítséget kellett kérnem.Barátnőm, és anyósom jött át segíteni.Míg nekem mondjuk az ablakok pucolása több órás munka, addig barátnőm 1 óra alatt letakarította őket.Ugyanúgy anyós is hamar végzett minden mással.A mikrót is sokszor negyed óráig subickolom, nekik 3 perc volt.Hamar végeztünk így egy nagytakarítással, és tényleg nagyon gyönyörű, és tiszta lett minden.Első ránézésre:)Csak közelről láttam, hogy az ablakok csücskei, kis rései nem voltam tiszták, ugyanígy másnak sem.Rájöttem, hogy nekem azért ilyen sok idő, mert én fülpiszkálóval, fogpiszkálóval, tényleg aztán mindennel dolgozok:)Mondták, ők mindig így takarítanak.Most már értem, hogy nekem sokszor hogy nem jut idő mindenre:)

Elhatároztam, hogy amíg ennyire nehézkes nálunk a pici gyerekek miatt is minden, nem fogom annyira törni magamat, hogy minden csilli villi legyen, első ránézésre fog csak minden ragyogni.Csak a tudat, hogy még sincs annyira tisztaság...Ti hogyan csináljátok?

2012. szept. 7. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Ahogy barátnőd és anyósod.

Nincs időm csilivilire az utolsó mm-t is.

Vagyis kedvem sincs.

2012. szept. 7. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem nagytakarításban gondolkodni, hanem gyakoribb, nagytakarítás-részletekre. A mikrót minden este áttörölve nem fog rászáradni semmi. Az ablaknak lehet, hogy a gyakoribb, gyorsabb takarítás felel meg és így tovább. Mert nem mindegy, hogy 10-szer, vagy 100-szor kell áttörölnd valamit.
2012. szept. 7. 09:01
 3/5 anonim válasza:
Én is úgy takarítok mint anyósod és barátnőd. Sajnos vagy le kell mondanod a maximalizációdról vagy pedig neked kell megoldanod egyedül a takarítást. Így is érezheted, hogy két pici babával milyen nehéz, gondold el, mi lesz, ha visszamész dolgozni, örülsz, ha az alapdolgokat el tudod látni. Régen én is olyan voltam mint te, de megtanultam, hogy vagy beleőrülök a takarításba, vagy pedig elfogadom, hogy nem lehet mindig minden csilivili.
2012. szept. 7. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
16 éve van takarítónőm és minden valóban tiszta és ccsili vili az ablaktáblák csücskei is!
2012. szept. 8. 08:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek!

Hát valószínűleg én sem fogom törni magam...Eddig sem voltam tisztaságmániás,de amit éppen takarítottam, azt úgy takarítottam, hogy tényleg tiszta legyen.

2012. szept. 8. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!