Milyen alaposan is kell takarítani?
A kérdésem abból adódik, hogy nekem nagyon sok idő a takarítás.Két pici gyerkőc mellett meg pláne.Nagyon elmaradtam vele,így segítséget kellett kérnem.Barátnőm, és anyósom jött át segíteni.Míg nekem mondjuk az ablakok pucolása több órás munka, addig barátnőm 1 óra alatt letakarította őket.Ugyanúgy anyós is hamar végzett minden mással.A mikrót is sokszor negyed óráig subickolom, nekik 3 perc volt.Hamar végeztünk így egy nagytakarítással, és tényleg nagyon gyönyörű, és tiszta lett minden.Első ránézésre:)Csak közelről láttam, hogy az ablakok csücskei, kis rései nem voltam tiszták, ugyanígy másnak sem.Rájöttem, hogy nekem azért ilyen sok idő, mert én fülpiszkálóval, fogpiszkálóval, tényleg aztán mindennel dolgozok:)Mondták, ők mindig így takarítanak.Most már értem, hogy nekem sokszor hogy nem jut idő mindenre:)
Elhatároztam, hogy amíg ennyire nehézkes nálunk a pici gyerekek miatt is minden, nem fogom annyira törni magamat, hogy minden csilli villi legyen, első ránézésre fog csak minden ragyogni.Csak a tudat, hogy még sincs annyira tisztaság...Ti hogyan csináljátok?
Ahogy barátnőd és anyósod.
Nincs időm csilivilire az utolsó mm-t is.
Vagyis kedvem sincs.
Köszi Mindenkinek!
Hát valószínűleg én sem fogom törni magam...Eddig sem voltam tisztaságmániás,de amit éppen takarítottam, azt úgy takarítottam, hogy tényleg tiszta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!