Hogyan vasaljak, ha nincs vasalódeszkám?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék venni, mert egyetlen ruhadarabról van szó, amit ebayről rendeltem és szállítás alatt úgy meggyűrődött, hogy muszáj vasalnom rajta.
Vasalót kértem egy ismerősömtől, de a vasalódeszkát ő sem tudta ideadni.
2012. aug. 26. 20:41
1/14 anonim válasza:
Én amikor nem volt,feltettem bárpultra de asztalon is jó.
2/14 anonim válasza:
konyhabútoron,vagy bármilyen asztalon illetve egyenes felóleten :)
3/14 anonim válasza:
Az asztalra terits egy vastag pokrocot, s azon vasalj.
4/14 anonim válasza:
Asztalon,pokróccal és fehér lepedővel letakarva.
5/14 anonim válasza:
4-es véleményét osztom. Anyósom is így vasal 40 éve, nem kell neki deszka, én meg meg is őrülnék, ha így kéne vasalnom.
6/14 anonim válasza:
Én évek óta úgy vasalok hogy az asztalra terítek egy vastag pokrócot és azon vasalok. Nem kell nekem vasaló deszka pedig én elég sok ruhát vasalok.
7/14 anonim válasza:
Nekem sosem volt vasalódeszkám.
Asztalon vasalhatsz úgy, ahogy írták. Én ágyon szoktam.
8/14 anonim válasza:
7-es, nem fáj a derekad, vagy térdelsz az ágy mellett? el se tudom képzelni.
9/14 anonim válasza:
Én is asztalon, vastag pléd felett vasalok.
10/14 anonim válasza:
Én meg összehajtom a ruhát amikor kiszedem a gépből, csak egy fél óra múlva teregetek és vasalás nélkül is szép sima lesz a ruha! Azért csinálom így, mert valahogy a vasaló soha sem állt a kezemre. Nagyon a nőknek találták ki! 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!