Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Fehér ruhámon lett egy fekete...

Fehér ruhámon lett egy fekete folt, azt ki lehet szedni belőle mosással?

Figyelt kérdés
Fehér ruhám alján lett egy fekete pötty,ami engem kicsit zavar.Próbáltam elöbb kiszedni vizzel,de nem jártam sikerrel.Esetleg ha kimossa anyukám akkor ki lehet szedni belőle?Ez olyan olajos pötty.
2012. aug. 10. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha olaj, nehéz lesz. Próbáld szappanos vízzel dörzsölni, Szappannal, nem mosóporral. Az halványíthatja. Ha friss, még elég eredményes. Ha régi és olajos- nem nagyon jön ki, sajnos.
2012. aug. 10. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:
kicsikáltam belőle,most még vizes,egyenlőre nem látszik,remélem nem is fog,vagy igen? amugy köszönöm a tippet ! :)
2012. aug. 10. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor reméljük, megszűnik. Ha ilyesmi van, különösen, ha olaj tartalmú a folt, nagyon számít az idő. Frissen még kijön, szappannal, de azután úgy áthatja az anyag szálait, hogy nem jön ki, sárga folt marad ott. Ügyes vagy! Szia!
2012. aug. 10. 13:13
 4/4 anonim válasza:
kilehet
2012. aug. 28. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!