Szőnyegpadló tisztítás?
nagy fagyban egy jégdugótól elreperdt egyik raditorunk, a kiolvasztást követően.sűrű fekete cucc ömlött ki belőle, beterítva, mintegy négyzetmétert. azóta szárogattunk nmindennnel, és megpróbáltuk kiporszívószni. meg sem moccan:((
talán valaki tudna segíteni, hogyan lehet eltüntetni a foltot, illetve az egész padlószőnyeget kitisztítani.
Elviszed tisztítóba.... egyébként én ilyen esetbe kiszárítom a szőnyeget feltekerve félre rakom majd amikor kijönnek a melegek géppel,kefével stb jól kisikálom a napon szépen gyorsan megszárad majd vissza rakom a helyére.
Szőnyegtisztító lötyi és pl körömkefe aztán lehet sikálni
Köszönöm a válaszod, de faltól falig leragasztott szőnyegpadló:) feltekerni, elvinni nem lehet.
esetleg a szőnyegtisztító gép jöhet számításba, de arról sincs semmilyen tapasztalatom, hogy érdemes-e bérelni, vagy álljak neki én én kezdjem térdepelve kisikálni. de még azt sem tudom, hogy milyen tisztítóval álljak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!