Ha mosáskor teszek ecetet a mosópor vagy öblítő mellé, akkor nem lesznek többet büdösek? Beválik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 10:53
1/5 anonim válasza:
Nem fog beválni. Ez hülyeség szerintem.
2/5 anonim válasza:
Az ecet jót tesz a mosógépnek, nem lesz vízköves. Szerintem a ruhák színe is jobban megmarad. Az, hogy büdösek lesznek-e a ruhák nem tudom. Nem értem,hogy mire gondoltál..
3/5 anonim válasza:
A ruhák büdössége ellen használj öblítőt és szárítsd a friss levegőn a ruhát.
Nekem pl. a Silan orgona illatú változata nagyon jól bevált, és nem is a legdrágább öblítő.
4/5 anonim válasza:
az ecet a mosószert semlegesíti azért jó (nem marad a ruhában). ha a ruha szagos, akkor a mosógépet kell kitisztítani a gombától.40-50dkg trisó 80-90 fokon, aztán 4-5dl hypo 30 fokon egy egy hosszú mosóprogramon
5/5 anonim válasza:
Mosáshoz fölösleges. Öblítő helyett viszont jó lehet, és nincs szaga a ruhának ha megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!