Ajánlanátok olyan mosópor - öblítő kombinációt aminek jó illata van és meg is marad valameddig?
Írott és íratlan szabály, hogy olyan öblítőt érdemes párosítani a mosószerhez, amely gyártótól származik mindkettő. Pl. Ariel + Lenor, (P&G) Persil+Silan (Henkel). Ez nem kőbe vésett szabály, de nyilván megállja a helyét. Mivel érintett vagyok oly módon témában, hogy Ausztriából hozunk be mosószereket, öblítőket, így tapasztalataink is 2x-esek, egyrészt a saját, másrészt a vevőink visszajelzései alapján írtam le ezt. Az elmúlt hónapokban pl. A Lenor Német facebook oldalán is közvélemény kutatást intéztek a vevők felé, miszerint melyik öblítő (Lenor) passzol a legjobban az Ariel mosószerekhez. Érdekes párosítások is születtek. :))
Remélem tudtam én is segíteni a hozzá szólásommal.
Ha nem is kombinációt ajánlok, de öblítőt, nagyon tartósat fogok: narancsos Coccolino. Eddigi legtartósabb.
Nem azt mondom, hogy nincs illat, amit nem szeretnék jobban, de a tartósságával kedvenccé lépett elő.
(Mosóport névtelent használok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!