Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Háziasszonyok, ti vasaltok?...

Háziasszonyok, ti vasaltok? Mikor vasaltok? Szerettek vasalni?

Figyelt kérdés
Nekem ez az utolsó amire jut időm, ezért sokszor már nem is vasalok. Esetleg valami trükk, hogy ne kelljen vasalni? Annyira utálom.

2012. júl. 31. 14:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Valamelyik lusta feleség be ne bizonyítsa már, hogy egy férfi inget úgy ki lehet mosni, hogy az vasalás nélkül alkalmas arra, hogy a munkahelyen meg lehessen benne jelenni. Vagy ha igen a vasalás mentes 10 eft-os kategória lehet.

Nyári férfi vászon nadrág vasalás nélkül, no az is igényes megjelenés lehet még.

2012. aug. 1. 17:34
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Szárítógép amiben benne lakik a vasalónő, nem hallottam még róla, hogy van ilyen :-))))))))))

Sem a vállfás szárítás ,sem a szép hajtogatás nem pótolja a vasalót.

2012. aug. 1. 17:41
 13/18 anonim válasza:
0%
Szerintem meg a nej titkon vasalónőt és takarítőnőt alkalmaz csak nem köti a férj orrára. A barátnőm is így oldotta meg a házimunkát, csak szervezés kérdése és örök titok marad.
2012. aug. 2. 09:50
 14/18 A kérdező kommentje:
én is tudom hogy vasalni kéne, de nekem itt tornyosul mindig egy hatalmas kupac (ha el is fogy, egyből jön a következő) és ezt rettenetesen utálom. Nem bírok megbirkózni vele.
2012. aug. 2. 11:29
 15/18 anonim válasza:
55%
Én felvettem egy bejárónőt ő vasal helyettem nem olcsó de legalább megszabadultam a vasalástól :D 35/N
2012. aug. 6. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Soha, egyetlen darab ruhánkat sem vasaltam. Nagyrészt zenekaros pólóban, sima kerek nyakúban járunk mindketten, nekem van pár olyan holmim, ami sztreccs vagy testre simuló, az meg aztán végképp nem kéri. Alacsony hőfok, rögtön teregetés szellősen és felterítés előtt pár erőteljes rázás kell neki, semmi több. Meg persze hasonló szegényes ruhatár, mint ami nekünk van. Párom azt az egy szem öltönyét és ingét kb 5 éve hordja, azért viszont már én is veszekszem, hogy mi a frászér nem vitte még el tisztítóba... bár talán ha 3-4x volt rajta, akkor sokat mondok.
2012. aug. 6. 16:00
 17/18 anonim válasza:
30%

El nem tudom képzelni, hogy például a férjem munkásruháit (pék) ne vasaljam ki!!!

nemcsak hogy szép lesz, de még fertőtleníti is a vasalás!

Én is egyben szoktam vasalni, amikor mindenem megszáradt!

egy este rá van fordítva, és akkor helyre kerül az összes tiszta ruha... :)

2012. aug. 10. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:

A vasalás az egyik házimunka, amit a legjobban utálok, de nem tudom elkerülni. A lányom oviba jár, mégsem engedem úgy el, hogy gyűrött a ruhája, a férjem se menjen úgy be dolgozni, hogy gyűrődések vannak rajta. Próbálok a teregetésnél figyelni, de azért mégsem olyan.

Én akkor szoktam vasalni, amikor a lányaim alszanak. Kezdetben mindig megvártam, hogy összegyűljenek, folyton kerülgettem. Már rájöttem, hogy sokkal jobb úgy, hogy már rögtön akkor kivasalok, amikor megszáradnak, így mintha gyorsabban is haladnék:-)

2012. aug. 13. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!