Háziasszonyok, ti vasaltok? Mikor vasaltok? Szerettek vasalni?
Valamelyik lusta feleség be ne bizonyítsa már, hogy egy férfi inget úgy ki lehet mosni, hogy az vasalás nélkül alkalmas arra, hogy a munkahelyen meg lehessen benne jelenni. Vagy ha igen a vasalás mentes 10 eft-os kategória lehet.
Nyári férfi vászon nadrág vasalás nélkül, no az is igényes megjelenés lehet még.
Szárítógép amiben benne lakik a vasalónő, nem hallottam még róla, hogy van ilyen :-))))))))))
Sem a vállfás szárítás ,sem a szép hajtogatás nem pótolja a vasalót.
El nem tudom képzelni, hogy például a férjem munkásruháit (pék) ne vasaljam ki!!!
nemcsak hogy szép lesz, de még fertőtleníti is a vasalás!
Én is egyben szoktam vasalni, amikor mindenem megszáradt!
egy este rá van fordítva, és akkor helyre kerül az összes tiszta ruha... :)
A vasalás az egyik házimunka, amit a legjobban utálok, de nem tudom elkerülni. A lányom oviba jár, mégsem engedem úgy el, hogy gyűrött a ruhája, a férjem se menjen úgy be dolgozni, hogy gyűrődések vannak rajta. Próbálok a teregetésnél figyelni, de azért mégsem olyan.
Én akkor szoktam vasalni, amikor a lányaim alszanak. Kezdetben mindig megvártam, hogy összegyűljenek, folyton kerülgettem. Már rájöttem, hogy sokkal jobb úgy, hogy már rögtön akkor kivasalok, amikor megszáradnak, így mintha gyorsabban is haladnék:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!