Panelben ki hogy oldja meg a teregetést? Mert a párolgás penészt okoz, ha nem tesszük ki a ruhákat mosás után kis időre.
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 15:53
1/5 anonim válasza:
én albérletben vagyok és 20 éves,suli miatt.Én a fürdőszobában terítem ki a ruhákat,aztán nyitva hagyom az ajtót,kinyitok mindne ablakot stb...ÍGy nincs gáz sosem:)
2/5 anonim válasza:
juj, jó hogy mondod:) benn maradt a gépben a ruha:D
egyébként én a nappaliban teregetek, ablak alatt van a szárító. szintén panel. úgyis olyan szellőzés van a rossz ablakok miatt, hogy nem penészedik be semmi:D de néha kell szellőztetni és nincs gond. Fürdőben nem szeretek a fregolira teregetni, így is kicsi a fürdő. :)
3/5 anonim válasza:
erkélyre rakd ki.én is úgy szoktam
4/5 anonim válasza:
Erkélyre. A két szélső korlát között ruhaszárító madzagok vannak kifeszítve, arra rakom, még télen is (van az erkély fölött tető --> nem esik be az eső, hó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!