Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nálatok mi az ami mindig van...

Nálatok mi az ami mindig van otthon a hűtőben?

Figyelt kérdés
A mi hűtőnk kb üres. Van benne margarin, tej, sonka, sajt. És nem tudom hogy mi hiányzik.
2012. júl. 30. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja, a fagyasztóba egy gyufaszálat alig lehet betuszkolni. :D
2012. júl. 31. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Kedves Kérdező!

Ne zuhanj magadba, mert nálam is előfordul, hogy olyan a hűtőm, ahogy mondani szoktam: ha betévedne egy légy, depressziós lenne a magánytól. Persze akkor feltöltöm, hogy ami "bármikor kellhet" (tojás, tejföl, zöldség stb.) és "célirányosan", legyen minden ahhoz, amit legközelebb főzni akarok. Utána majd ismét kisímul. :)))

2012. júl. 31. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
A miékben van egy közepes méretű 8 éves plüssmackó. Nem tudom miért, de legalább nincs melege. Lehet, hogy ő ette meg a párizsit???? Nem normális ez a plüss!!!
2012. aug. 9. 02:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Rosszul írtam! Nem 8 éves, csak 6 és nem ő ette meg a párizsit. Ő sajtot evett, málnával. Hmmm... mit lehet elvárni egy medvétől. Málna hányásig.

Ezúton kérek elnézést a macitól. Gyerek még!

2012. aug. 9. 02:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Hmm. Ami mindig? Tej.
2012. szept. 24. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!