Lenor sokkal tartósabb illatú öblitő mint a többi! Más is tapasztalta már ezt?
Figyelt kérdés
nekem a coccolinó is tart valameddig, silánnal nem voltam megelégedve,mert nem tartotta illatát a ruhákban ha megszáradtak a ruhák. a lenor meg.....nagyon sokáig tart az illata és a függönyökön is érzem 2 hónappal mosás után.főleg a sárga ,de fehér is jó!2009. júl. 15. 18:21
1/5 anonim válasza:
Én Lenorból a lilát szeretem.Előtte én is kipróbáltam a többit,amit te írtál,de nem voltam kibékülve velük.Évek óta csak ezt használom. Pár hete volt a barátnőm nálam,és estefele hűvös lett,kérte adjak kardigánt,aminek dicsérte az illatát. Mosolyogva mondtam hogy ezt még valamikor tavasz elején mostam utoljára. :)
2/5 anonim válasza:
én eddig cak a sárga lenort próbáltam,a fehéret nem,és valóban sokkal erősebb a többinél,én vmikor nem is szoktam csak félkupakkal tenni a gépbe,de még úgy is jól érződik sok idő után is.A silan tényleg nem nagy szám,coccolinót még nem próbáltam
3/5 anonim válasza:
Jó a lenor, de én az illatkiengedőkapszulás coccolinot szeretem. Abból is a narancsot a legjobban. Ha már nrm érzem az illatot akkor megdörzsölöm a cuccot és ismét érzem.
4/5 anonim válasza:
Igen tényleg a lenor tart a legtovább, de nem vettétek észre, hogy mióta megújult, azóta az illata is megváltozott?
Sok ismerősöm is tapasztalta. Szeretnék panaszt tenni a magyar képviseletnél. A kedvencem volt a kék, és ráadásul nagyon kedves emlékek fűztek ahhoz az illathoz...:(
5/5 swatch válasza:
Kék lenor-ágynemű mosás--- hááát nem tudom, picit poshadt szaga lett szerintem az ágyneműnek meg erős és intenziv is ez a poshadt keserű szag. Viszont probaképp felmostam vele a laminált padlót ..... pffff ott brutáljónak mutatkozott és egészen más illatot adott .Vendégek jöttek és az elött mostam fel vele az egész lakást 2 napig friss fini üde illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!