Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Pisifoltot mivel lehet eltünte...

Pisifoltot mivel lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés
A lányom ágyán van több éves pisifolt az unokahúgának köszönhetően. Számtalanszor akartam már, és próbáltam is, de nem sikerült. Mivel lehet eltüntetni?
2012. júl. 23. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kiröhögni érte,de mi a matracot/ágyat szoktuk kicserélni,
2012. júl. 23. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az egész ágyat puha kefével,ecettel átkefélni. A kárpit is szép lesz tőle.
2012. júl. 23. 15:38
 3/5 A kérdező kommentje:

első: örülnék, ha olyan anyagi helyzetben állnék hogy én ezt megtehessem, hogy új ágyat vegyek amikor történik vele valami.

második: köszönöm, meg fogom próbálni.

2012. júl. 23. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ma próbáltam ki a Lidl-ben kapható, kék flakonos kárpit és szőnyegtisztítót a kanapémon. Plüss szövet, poros is volt, a kicsi fiamnak köszönhetően már került rá pisi, hányás, joghurt, csoki és ma reggel némi hasmenéses termék is. Ez a cucc és szivacs, kidörzsöltem a foltos részeket és utána vizes takarítógéppel végigmentem rajta többször is.

Ha tudsz, kérj kölcsön vagy kölcsönözz ki vizes takarítógépet, nem kell hozzá valami nagy nevű mosósampon, elég egy olcsóbb, jó illatú fajta, azzal az egész ágyat át tudod rendesen takarítani, mert így esélyes, hogy a folt helyén lesz egy elütő részed.

Ha ez sem hozza ki a foltokat, akkor marad a pléddel takarás, és ha lesz anyagi keret, akkor új ágyikó.

2012. júl. 23. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Van szőnyegtisztító gépe a szomszédomnak, kölcsönkérem majd, előtte pedig átsikálom valami ilyesmi szerrel. Köszönöm szépen! :)
2012. júl. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!