Mivel lehet kiszedni a pisifoltot a kanapéból? És a szagot eltüntetni?
Szagot eltüntetni:dezudorral
Pisifoltot kiszedni:?
Az sem mindegy milyen pisiről van szó...
Egy macska pisijét lehetetlen szagtalanítani :S próbáltam :( kimostuk a huzatot (amit láthatatlan helyen megvágtunk, lefejtettük, mosás szárítás után visszavarrtuk- nagyon nagy munka volt) a szivacs részt viszont csak szőnyegtisztító géppel, és kézzel sikáltuk meg...sajnos mint említettem sikertelenül. A huzat tiszta és illatos lett, de a szivacs nem :(
Van a lakóhelyeden vagy a vonzáskörzetében takarító és kárpittisztító kölcsönzőgép?Mi pár hónapja kölcsönöztünk.Karchert tak.és kárpittiszítót. Adtak hozzá tablettát.A tabletta viszi ki a szenneyeződést és finom illatot kölcsönöz.Hihetelen, de gyönyőrú tiszta és jó illatú lett az ágy és a többi.
Hozáteszem a Karcher egy nagyon jó márka, ezért maga a termék ára 200ezer 300ezer Ft körülmozog.Sajnos sokan nem tehetik meg, hogy megvegyék, ezért jó, hogy lehet ilyet kölcsönözni.
Mi 2500 Ft-ért kölcsönöztük egész napra és a tabletta hozzá azt hiszem 200 Ft volt darabja.Párosával lehetett megvenni, mert egy adaghoz(tartály vízbe 2 tabletta kell)de azzal sokmindent ki lehet tisztítani.Mi 4 tabit vettünk.
Szóval én ajánlom, hogy kölcsönözzél ki egy takarítógépet és ha lehet karhert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!