Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért szívja le a mosógépem a...

Miért szívja le a mosógépem a mosóporral együtt az öblítőt is?

Figyelt kérdés
Felültöltős Whirlpool mosógép,3.5éves.Az adagolót le szoktam venni a helyéről és kiveretem forró vízzel.Úgy vettem észre,hogy nem volt öblitő illata a ruháknak.Miután leszívta a vízet megnéztem és már az öblítő sem volt az adagolóban.
2009. júl. 13. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Na ez egy jó kérdés....az enyém is ilyen.

Állítólag gyári hibás:(/szerelő mondta?de azóta sem jött megnézni/

2009. júl. 13. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
A ? jel véletlen volt, tényleg szerelő mondta.
2009. júl. 13. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Tartok tőle, hogy rosszul tetted vissza az adagolót (nem pattant be) és nincs nagyobb baj. Én is jártam már így.
2009. júl. 13. 22:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az adagoló a helyén van,sajnos nem ez a baj!Az első válaszolónak:Te akkor hogyan és mikor rakod bele az öblítőt?
2009. júl. 13. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok.

Próbálom figyelni,hogy mikor ér az utolsó öblítéshez, és amikor szívja a vizet,beleöntöm az adagolóba..:(Mert a szerelő eddig csak ígérte hogy megnézi.Már egészen jól belejöttem,szinte mindig "elkapom" az utolsó öblítést:)

2009. júl. 14. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én elöltöltős Whirpoolom adagolófiókja olyan, hogy amint kicsit is több öblítőt töltök bele (több mint fél kupak) azonnal leszívja a gép, már az előmosással! Tehát tippem:

1. Alaposan tisztítsd ki a mosószer adagoló fiókot, lehetőség szerint szedd darabokra és úgy pucold ki (én régi használt fogkefével szoktam, a kis műanyag szívókája állandóan eldugul! Nem is mindig látszik, mert az öblítőből olyan kis nyálkás csomók maradnak hátra, ami nem rögtön jön ki!)

2. Kevés öblítőt tegyél a gépbe (próbáld meg úgy, hogy színes öblítőt önts az öblítős rekeszbe úgy, hogy a rekesz ne legyen a negyedénél jobban teletöltve, óvatosan csukd be, majd miután elindítottad a gépet nézd meg, hogy ott maradt-e az öblítő. Jobb esetben igen, akkor csak valóban annyi volt a gond, hogy túl sok öblítőt tettél a gépbe)

2009. okt. 7. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, most találtam egy tök érdekes cikket! Bár nem közvetlenül kapcsolódik kérdésedhez, hasznosnak tűnik!

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__437797-erro..

2009. okt. 7. 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is leszívja rögtön, 2 éves. Az adagoló a helyén van. Most már később teszem be az öblítőt a helyére, mosáskor.
2009. okt. 7. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is leszívja, de túljártam az eszén. Hagyom, hogy végig öblítsen és centrifugázzon öblítő nélkül. Majd ráteszem még egyszer az öblitő programra, de ekkor már teszek a tartályba öblitőt. Én így oldottam meg.
2009. okt. 7. 18:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Utolsó válaszolónak:én is gondoltam erre a megoldásra,csak szeintem nem éppen gazdaságos,mert sok víz folyik el fölöslegesen.De azért köszi!
2009. okt. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!