Miért szívja le a mosógépem a mosóporral együtt az öblítőt is?
Na ez egy jó kérdés....az enyém is ilyen.
Állítólag gyári hibás:(/szerelő mondta?de azóta sem jött megnézni/
Szia!
Első vagyok.
Próbálom figyelni,hogy mikor ér az utolsó öblítéshez, és amikor szívja a vizet,beleöntöm az adagolóba..:(Mert a szerelő eddig csak ígérte hogy megnézi.Már egészen jól belejöttem,szinte mindig "elkapom" az utolsó öblítést:)
Az én elöltöltős Whirpoolom adagolófiókja olyan, hogy amint kicsit is több öblítőt töltök bele (több mint fél kupak) azonnal leszívja a gép, már az előmosással! Tehát tippem:
1. Alaposan tisztítsd ki a mosószer adagoló fiókot, lehetőség szerint szedd darabokra és úgy pucold ki (én régi használt fogkefével szoktam, a kis műanyag szívókája állandóan eldugul! Nem is mindig látszik, mert az öblítőből olyan kis nyálkás csomók maradnak hátra, ami nem rögtön jön ki!)
2. Kevés öblítőt tegyél a gépbe (próbáld meg úgy, hogy színes öblítőt önts az öblítős rekeszbe úgy, hogy a rekesz ne legyen a negyedénél jobban teletöltve, óvatosan csukd be, majd miután elindítottad a gépet nézd meg, hogy ott maradt-e az öblítő. Jobb esetben igen, akkor csak valóban annyi volt a gond, hogy túl sok öblítőt tettél a gépbe)
Előző vagyok, most találtam egy tök érdekes cikket! Bár nem közvetlenül kapcsolódik kérdésedhez, hasznosnak tűnik!
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__437797-erro..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!