Mosogatógépem a poharakat teljesen foltossá tette. Miért? Hogy előzzem meg a foltosodást? Mit tudok csinálni a foltokkal?
Figyelt kérdés
Érdekes, egy bizonyos poharakról van csak szó. A folt nem tudom, hogy vízkő-e vagy öblítőszerfolt. Ecet, vízkőoldó nem használt. :(2008. máj. 5. 09:00
1/3 anonim válasza:
hacsak egy fajta pohárnál fordul elő akkor szerintem nem a gép hibája. Nekem régebben volt, hogy foltos maradt a pohár, igaz akkor nem használtam öblítőt hanem tabit ami olyan "minden az egyben". Most somat sok az egyben használom és a lidlben kapható kék flakonos öblítőt W5 a neve azt hiszem.:-)))
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor tehát az öblítőszer kevés, adagoljak többet?
2008. máj. 6. 08:48
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem minden poharak lehet mosogatógépben mosogatni! Érdemes olyat venni, amelyiken külön fel van tüntetve, hogy lehet, mert különben elszíneződik, vagyis olyan, mintha fehér lerakódás lenne rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!