Mosogatógépem nem ereszti le a vizet. Mi baja lehet? Whirepool ADP (remélem jól írtam le) típusú, régi fajta eléggé.
Szerelő az csak hétfőn tudna jönni,legjobb esetben.(vidék)De addig bele büdösödik a víz.
Valamilyen praktikával ki tudom belőle üríttetni a vizet?
A program végig megy,melegít,elmosogat,csak a vizet valamiért nem engedi el.Elindítottam üresen is,akkor se.Eldugulva nincs.3 program van rajta csak.(áztatás,és két fajta mosogatás,hosszabb és rövidebb)
Lehet panelhibás.
Hová ürít egyébként? Ha falba megy az ürítőcsöve, akkor tekerd/húzd le és egy vödörbe vagy lavórba engedd ki. Az a lényeg, hogy lefelé álljon a cső.
Köszi a válaszokat.
Eldugulva nincs,azt már néztem tegnap is.Közvetlen a mosogató mellett van és a mosogató lefolyóján(szifonján) keresztül eresztené le a vizet.Így meg is tudtam nézni könnyen,hogy nincs-e el dugulva,de nincs.Azt hittem,van valami olyan lehetőség a gépen,hogy mondjuk a program végére állítom és leereszti a vizet.De sajnos ez se jött be.
Amúgy meg nagyon kímélem,zsírosakat alig mosogatok vele.
Azt csináltam,hogy kimeregettem belőle a vizet,amennyit tudtam,hogy legalább ne büdösödjön bele.
Hétfőn megnézi egy szaki,bár lehet,hogy nem érdemes megcsinálni,mert tényleg elég régi.
Köszi még egyszer!
Megpróbáltam elindítani,miután kimeregettem belőle a vizet és most jó.
Az fene tudja mi baja lehetett,tegnap próbáltam úgy,hogy benne volt a víz,megcsinálta a programot,de nem eresztette le a vizet.
Most meg jó...
Nem tudom miért csinálta,azt hittem itt vége a dalnak,de ezek szerint (szerencsére) nem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!