Az én mosógépem ilyen vacak csak?
Figyelt kérdés
Elkeseredtem, a babám ruhái mind foltosan jönnek ki a mosógépből. Tomi kristályt használunk, meg vanisht, de kb mint halottnak a csók. Ti mit használtok foltok ellen?2009. júl. 13. 08:39
1/5 anonim válasza:
Én Ariel M-zim-et használok, és Professional-t is teszek hozzá. A Wanish fehérítőt is használom és a fehérekhez teszek szódabikarbónát. De jó a Domestos fehérítője is. A Professional nekem minden foltot kiszedett eddig még. 14 hónapos a kislányom, tehát folt van bőven :)
2/5 anonim válasza:
Ariel pro Zim 7. Kiszedi még a kaki foltot is. Csak akkor áztatom be, ha nagyon-nagy volt a baleset.
3/5 anonim válasza:
Én a foltosat előtte beáztatom vagy normál mosószerbe, amig fel nem lazul, vagy fehér domestosba, ha fehér a ruha.
4/5 anonim válasza:
Ha komoly a folt, érdemes előtte Vanish-szappannal kicsit kezelni.
Én Persil gélt használok, nem maradnak foltok.
A Tomi nem túl frankó, meg büdös is utána a ruha(Anyukám azzal mos).
5/5 anonim válasza:
Szia!
A Tomi mosópor a hibás, én is azt használom, de ritkán, mert nem oldódik fel rendesen a vízben, bármilyen hőfokon mosok mindig vannak szemcsék a ruhákon:(.
Még van a zacskóban, de csak a felnőtt ruhákhoz használom, a babámhoz dm-ben kapható saját márkás folyékony mosószert használok és a denk mit folttisztitot nagyon szépen kiszedi a foltokat! Két napos meggy és őszibarack folt a ruhámból 1 nap áztatás után, mintha új ruhát vettem volna!
Néha nem mindig a drágább minőség a jobb:).
Üdv egy 14 hónapos anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!