Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hol találok olyan fehér...

Hol találok olyan fehér sprét, amit a fürdőkádra ha ráfújok rétegesen szép újnak látszik?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sprayben nem tudom, hogy lehet-e kapni, mi egy erre való két komponensű zománcfestéket vettünk. A kád előző festékrétegét leszedtük kromofággal, de nem sikerült teljesen eltávolítani róla a festéket, utána meg lemosni a marószert. Befestettük, teletöltöttük a kádat vízzel (ez a szer ezt írta elő), akkor gyönyörű volt, de szép lassan visszamarta a kromofág és besárgult az egész. Ronda lett, de nagyon. Jobb szakemberre bízni.
2009. júl. 11. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ilyen zománcfestékkel kentük le de elfelejtettük a kádat vízzel teletölteni. Jól megijedtünk később. De az eredmény gyönyörű lett. Azóta is szép(2 éve) Viszont iszonyatos büdös, maró szagú! Vigyázzatok vele!!!!
2009. júl. 11. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy lehetnek a márkásak is rosszul varrva. Hiszen azokat is emberek varrják. (A mi falunkban varrnak budmil holmikat)!
2009. júl. 11. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: bocsi nem ide akartam írni!!!!!!!!
2009. júl. 11. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
a fürdőkád átfestését vagy lefújását jobb szakemberre bizni
2009. júl. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!