Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Táskáról folteltávolítás?

Táskáról folteltávolítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy táskám, amin ilyen vékony fényes bevonat van. Ezt a bevonatot valami befogta. Nem tudom mi, már így kaptam. Sajnos nem tudok rájönni, hogy mi az ami lehozhatná a foltot, de meghagyná ezt a bevonatot. Az alkohol semmit nem csinál. A körömlakklemosó lehozza a bevonatot is. :(

A képen látszik a folt és az is, hogy milyen lett ahol sajnos megpróbáltam leszedni a foltot acetonnal.

Van esetleg valakinek valami ötlete mivel próbálhatnám meg még? Esetleg hasonló tapasztalat? Nem szeretném kidobni, nagyon tetszik ez a táska, de így hordhatatlan. :(

Köszönöm!

A kép: [link]

2012. júl. 8. 19:57
 1/8 anonim válasza:
vizbe oldjál föl szódabikarbónát és azzal próbáld meg, ha nem jön le keverj bele egy kicsi ecetet, vagy citromlevet!
2012. júl. 8. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kipróbáltam, de sajnos nem jött be.

Közben kipróbáltam a folteltávolítót és a domestost is, de egyik sem segített. :(

2012. júl. 8. 21:20
 3/8 anonim válasza:
Milyen folt van rajta?
2012. júl. 8. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől van a folt és mi ez, már így kaptam. Valami festékre tippelek.
2012. júl. 8. 23:35
 5/8 anonim válasza:
fültisztítót mártsd bele hígítóba és próbáld meg vele eltávolítani, ha festék akkor lejön!
2012. júl. 9. 09:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Tegnap kipróbáltam a terpentint, ma reggel a hígítót, de még mindig semmi. :( Festéknek festék (annak látszik), de azt hiszem beleette magát abba a hártyaszerű bevonatba ami a táskán van. Csak azzal együtt jön le. :(

Köszönöm a segítségett!

Ha valakinek esetleg van még valami ötlete, szívesen fogadom!

2012. júl. 9. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Valami hosszú ideig rá volt pakolva, és átvette annak a szinét.

Semmivel nem fogod tudni leszedni róla.

2012. júl. 9. 16:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, én is erre tippelek. :(

Azért még reménykedek egy picit, hátha lesz valami ötletem. Bár nem sok esélyt látok rá. :(

Köszönöm!

2012. júl. 9. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!