Táskáról folteltávolítás?
Sziasztok! Van egy táskám, amin ilyen vékony fényes bevonat van. Ezt a bevonatot valami befogta. Nem tudom mi, már így kaptam. Sajnos nem tudok rájönni, hogy mi az ami lehozhatná a foltot, de meghagyná ezt a bevonatot. Az alkohol semmit nem csinál. A körömlakklemosó lehozza a bevonatot is. :(
A képen látszik a folt és az is, hogy milyen lett ahol sajnos megpróbáltam leszedni a foltot acetonnal.
Van esetleg valakinek valami ötlete mivel próbálhatnám meg még? Esetleg hasonló tapasztalat? Nem szeretném kidobni, nagyon tetszik ez a táska, de így hordhatatlan. :(
Köszönöm!
A kép: [link]
Köszönöm, kipróbáltam, de sajnos nem jött be.
Közben kipróbáltam a folteltávolítót és a domestost is, de egyik sem segített. :(
Tegnap kipróbáltam a terpentint, ma reggel a hígítót, de még mindig semmi. :( Festéknek festék (annak látszik), de azt hiszem beleette magát abba a hártyaszerű bevonatba ami a táskán van. Csak azzal együtt jön le. :(
Köszönöm a segítségett!
Ha valakinek esetleg van még valami ötlete, szívesen fogadom!
Valami hosszú ideig rá volt pakolva, és átvette annak a szinét.
Semmivel nem fogod tudni leszedni róla.
Igen, én is erre tippelek. :(
Azért még reménykedek egy picit, hátha lesz valami ötletem. Bár nem sok esélyt látok rá. :(
Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!