Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel tudnám kiszedni az...

Mivel tudnám kiszedni az ülőgarnitúrámból a foltot?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy véres lett az ülőgarnitúrám és próbáltam kidörzsölni...de ezzel csak rontottam a helyzeten,mert egy nagyon nagy folt lett benne és mivel bö vizzel mostam átfolyt a matrac tuloldalára is ami látható ha össze van csukva...mivel tudnám kiszedni belöle és eltüntetni azt a fülledt szagot,amit szerintem a víz okozott h nem tudott rendesen megszáradni:S

Próbáltam már flóraszeptes vizzel,mosóporossal is..ötletek esetleg??

előre is köszönöm...

2009. júl. 9. 20:39
 1/3 anonim válasza:
2009. júl. 9. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
itt csak vászon van írva és nálam a kárpit nem lehuzható:S
2009. júl. 9. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem higitott, hanem tiszta florasept, vagy domestos, próbáld meg mindkét oldalon bedörzsölni, és hagyni. Nem irtad, de remélem nem szines a kárpit, ha szines lenne, akkor ezek kiszedik a szint is, nem jó, használj inkább kloroxot szines ruhákhoz, elvileg annak is ki kellene, hogy vegye a foltot. Ha a folt eltünt, dörzsöld át az egész garnitúrát enyhén nedves öblitőszeres vizzel,ezzel felfrissited az egészet, a szagok is eltűnnek kicsit. A fülledt szagot csak száritással tudod eltüntetni. Ha kiemelhető a matrac vedd ki és állitsd fel, huzatos szobában ilyen melegben egy-két nap alatt kiszárad.
2009. júl. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!