Az egyik arckrémem beleesett a wc-be! Mivel fertőtlenítsem le, hogy még használhassam?
Figyelt kérdés
Zárva volt természetesen. Ahogy nyitottam ki a fürdőszobaszekrény ajtaját, kiesett belőle a krém, és pont bele a wc-be. :( Lemostam egyből forró vízzel, sajnálnám kidobni, még most vettem és nem volt olcsó.
Vagy inkább dobjam ki? Szerintetek?
2012. júl. 3. 15:43
1/4 anonim válasza:
Sima szappanos vízzel mosd le a tégelyt! A kezedet sem csapod le tőből, miután kimostad vele a fenekedet, hanem szappanos mosás után még a kaját is megfogod vele, mégis élsz még, nem igaz? ;)
2/4 anonim válasza:
Miért van nyitva a WC, amikor nem használja senki. Nem valami higiénikus. Tartsátok mindig lehajtva a deszkát!
Így semmi nem eshet bele, és a bacik sem tudnak kijönni.
3/4 anonim válasza:
le volt zárva,tehát csak a külseje lett olyan.
Azt lemostad,kész,esetleg bontsd fel és töröld le a "száját" is a krémnek
nem lesz semmi bajod
4/4 anonim válasza:
Tetszik az ötlet, hogy a lehajtott deszkával védekezzünk a bacik ellen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!