Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Varrónők, ez így megoldható?

Varrónők, ez így megoldható?

Figyelt kérdés

Van egy hosszú ujjú pólóm, aminek már kinőttem a karját, így szeretnék belőle rövidujjút csinálni. Tudtommal ez még megoldható, a következővel nem vagyok tisztában. Ez a póló egy kicsit széles, talán kifogytam, nem tudom. Széltében lehet kisebbre venni belőle? jó 3-4 3-4 centit lehetne elvenni belőle.

Volna még egy problémám, egy kicsit spórolós vagyok, és hát volna egy egyszerű póló, ami ugye 8 ezer forintomba kerülne, egy elég egyszerű minta van rávasalva. Gondoltam veszek egy jó minőségű pólót, és rávarratom az adott mintát egy falubeli varrónővel. Ez megoldható lenne-e, és körülbelül mennyibe kerülne? [link] hajszálra ugyanilyen pólót ki lehetne hozni belőle? Gondolom elég sok cérna kell hozzá, hogy jó minőségű legyen.

2012. jún. 24. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:

minden további nélkül lehet hosszúból rövid ujjút készíteni, de úgy a szép és praktikus,ha fedőzőgéppel van elszegve.

A képen látható póló vagy szitanyomással vagy gépi himzéssel lett elkészítve. Persze sok cérna kell és egy kiváló himzőgép. Falubeli varrónőnek nem valószínű, hogy van.

Keress egy gépi himzőt!

2012. jún. 25. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:
És a póló szélességéből is lehetne visszavenni? Megnéztem a pólót, ha le volna véve az ujja, lehetne az eredeti vonallal párhuzamosan vágni másikat kb 3 centivel arrébb, és utána visszavarrni az ujját, csak nem tudom megérné-e vele bajlódni..
2012. jún. 25. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze lehet elvenni a bőségéből, de akkor újra be kell varrni az ujjakat.

Kérdés mennyiért vállalja a varrónő.

2012. jún. 26. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!