Kis gumiszalag, aminek a végén kampók vannak és azt a célt szolgálja, hogy hátulról összefogja a ruhát, ezáltal nem áll el a derékrésznél. Mi a rendes neve ennek a kampós gumiszalagnak? Lehet, csak varrónők fogják tudni
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 17:05
2/9 A kérdező kommentje:
megnéztem a google képtalálatokban, de nem az. Ez a gumiszalag bármikor levehető, nincs belevarrva az anyagba. A nagyimnak volt ilyene, de sajna már nem él, nem tudom megkérdezni tőle, a rövidáru üzletben nem jöttek rá, hogy mit akarok. Egy ilyenem volt otthon, de elhagytam.
2012. jún. 23. 17:26
3/9 anonim válasza:
Patikában, gumifásli rögzítéséhez lehet ilyet venni, gondolom nem erre gondolsz, de szerintem ugyanazt a funkciót képes ellátni. Egy próbát megér, hátha ilyesmire gondolsz.
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok:
"Fáslikapocs" googlle képben, az első képen.
5/9 A kérdező kommentje:
az lesz az :-) köszönöm
2012. jún. 23. 17:51
6/9 anonim válasza:
De azt nem arra használják, amit a kérdésedben leírtál!
7/9 anonim válasza:
Arra használja, és használta a nagymamája, amire akarja!:)
8/9 anonim válasza:
Nem igazán kampó szokott lenni rajtuk, hanem nadrágtartó csipesz!
Pont 20 éve volt divat ilyenekkel összefogni hátul a ruhát, de a nevét én se tudom!
:D
9/9 anonim válasza:
Besétálsz az egyik Jysk üzletbe, veszel lepedőfeszítőt (4db 1500 Ft), varratsz rá valami huzatot, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!