Ma vettem először folyékony mosóport. Mennyit kell, hány ml-it kell belerakni egy mosási adagba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 18:37
1/8 anonim válasza:
folyékony mosópor? gondolom az öblítőre gondolsz..nem?
2/8 anonim válasza:
Szerintem a mosógél-re gondol a kérdező :)
Én a ruhák mennyiségétől és koszosságától szoktam függővé tenni. Ha tele rakom a gépet (5 kiló) és nem olyan koszos, akkor 100 ml-t, ha koszos (pl. melós ruha), akkor 120 ml-t. Ha fél adagot mosok, akkor 60-75 ml-t használok.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen,gélre gondoltam.Tehát egy adaghoz olyan 100-120ml lehet adni?
2009. júl. 3. 20:23
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen mosógépetek van, a miénken (whirlpool) a mosóportartályon azt is jelzik, hogy meddig kell bele önteni a folyékony mosóport. Kis flakonocska a jele.
5/8 anonim válasza:
Ha a folyékony mosógélt a ruhák közé rakod, a megfelelő kis műanyag tárolóba, szerintem 80 ml is elég, telerakásnál is. Nekem így is kimosódik minden. Szeretek spórolni. Főleg magasabb hőfokon tuti a dolog. (Már ami bírja)
6/8 anonim válasza:
a mosószer hátulján nincs rajta? én onnan szoktam lesni, hogy hány kupaknyi kell (Perwoll-ból 1 kis kupaknyit szoktam, Persilből fél nagy kupaknyit)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 7. 19:39
8/8 anonim válasza:
Úristen.. folyékony mosópor. Hogy lehet valaki ennyire hülye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!