MIt csináltam rosszul a csöves kuki főzésénél, hogy másfél órája fő, de még nem volt puha és már sztem nem is lesz? Ropog a fogam alatt.
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:20
2/5 anonim válasza:
Lehet,hogy tovább kell főzni,de én általában fedő alatt főzőm és hamarabb megpuhul.
3/5 anonim válasza:
Csőves kuki????? Te atyaég.. bocs, de ez nagyon bökte a szememet
4/5 anonim válasza:
Forrás után 20 perc, ez az alapszabály.
5/5 anonim válasza:
alulra zöld levél- felülre zöld levél. viz ellep. forrástól számitott 15-20 perc és kész persze nem mirelitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!