Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kb. mennyibe kerül egy másfél...

Kb. mennyibe kerül egy másfél szobás panellakás havi fűtése?

Figyelt kérdés
Falun élek, fával fűtünk, és fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen lakás fűtése. Azt hallottam, hogy falun egy kb. 200 m2-es nagy családi ház fűtése, ahol baba is van havi kb. 45-50 Ft téli hónapokban, de mennyi egy lakás fűtésszámlája? Tudom, hogy sok mindentől függ. Én most egy nem felújított lakásra gondolok, ahol nincsen gyerek.
2011. jan. 19. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyáron 10ezer,télen 15-20.
2011. jan. 19. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hogy-hogy kell nyáron is fizetni? Általányban kell fizetni? Vagy valami alapdíj?

2011. jan. 19. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek megbántani, de hány éves vagy???Szerinted nyáron mivel főznek az emberek???A legtöbb tűzhely is gázzal megy, meg nagyon sok bojler is gázos.Az sincs ingyen.

De a kérdésre válaszolva.Mi egy 55m2-es lakásban élünk a párommal nyáron 4000-4500 Ft a gázszámlánk, télen pedig 22.000 Ft.

2011. jan. 19. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező a panel alatt a távhős lakásokat értette.

az én számlám 18-25e közt mozog télen melegvíz melegítéssel együtt, nyáron 8-10e, szintén vízmelegítéssel.

ja, és távhő.

gázosban sokkal többet fizettem.

2011. jan. 19. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 15 ezer körül van, távfűtéssel. Azaz eddig úgy volt, idéntől szabályozós, meglátjuk, mennyibe fog fájni. Remélhetőleg olcsóbb, mert nem fűtjük fel nagyon a lakást.

Ja és 38 nm, másfél szoba.

2011. jan. 19. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok,igen én panelra gondoltam elsőre nem is tudom miért:)Előtte villanyfűtésem volt 45ezer,még előtte konvektor kb.30ezer.
2011. jan. 19. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is távhő van, panelprogramban felújított, újraszigetelt házban élünk. A fűtés szabályozható, de általában elég meleget csinálunk a gyerek miatt. Így szokott télen max. 15 lenni a távhő, nyáron pedig 6-7ezer között mozog. 46nm a lakás, ha ez szempont.
2011. jan. 19. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon olcsónak tűnnek az eddigi válaszok távhőszámlái.

Nekem 38 nm-es budapesti panellakás távfűtése télen 25-30, nyáron 7-10 ezer ft.

Apámék 64 nm-es vidéki panellakásának a fűtése téle 40-48 ezer! Nyáron nem tudom mennyi.

2011. jan. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!