Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Te meddig hordasz egy nadrágot...

Te meddig hordasz egy nadrágot? Milyen sűrűn váltod?

Figyelt kérdés

Minden nap cseréled/kimosod a nadrágot is?

Valaki felveszi többször is egymás utáni napokon mosás nélkül, ezért kérdezem.

2012. máj. 18. 19:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Én is fölveszem többször is. Nem állunk úgy anyagilag, hogy mindennap mossak és fél évente lyukasra koptassak egy gatyát a sok mosással.
2012. máj. 18. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Nadrágot? Pár hétig biztosan. Attól függ, milyen „terhelésnek” van kitéve. Mosni soha nem mosom. Tisztítóba viszem.
2012. máj. 18. 20:13
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
neylon nardágot kb hetente, bugyit naponta
2012. máj. 18. 20:35
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
A neylon az mi?
2012. máj. 18. 20:55
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Hetente mosom. Most nem járok el itthonról minden nap, mivel nincs munkám. Így a nacit is ritkábban hordom és mosom.
2012. máj. 18. 21:09
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Ne hülyéskedj! Napi nadrágmosás? Én olyan sokáig hordok egyet, hogy nem is tudok erre válaszolni.
2012. máj. 18. 21:52
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem mosom ki minden felvétel után. De otthon nem azokban a nadrágokban vagyok, amikben elmegyek valahová.

Ha nem piszkolódik össze, akkor akár 8-10 alkalommal is felveszem mosás nélkül. Nincs sok nadrágom, így észben tudom tartani, hogy kb. hányszor volt már rajtam. Egymást követő napon ált. nem veszem fel ugyanazt. Hát, ez van.

Legszívesebben kimosnám minden 4-5 felvétel után, mert imádom a tiszta, friss ruhát, de spórolok rajta sajnos. Olyan nehéz jó szabású nadrágot venni, nem is olcsóak, így legalább tovább is tart valamivel.

2012. máj. 18. 22:04
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Számomra értelmezhetetlen itt a válaszok lehúzása. Kötve hiszem, hogy azok, akik a piros kezet nyomják, jobban ismernék a beíró szokásait. A kérdés az volt, ki meddig visel egy ruhadarabot. Ezt meg mindenki maga tudja. Nem a szokásaink minősége a kérdés.
2012. máj. 18. 22:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én általában hétfőtől-péntekig hordok egy nadrágot, de pólót, zoknit, alsónadrágot naponta cserélek.
2012. máj. 18. 22:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hetente. Egy nadrágom van csak, azt 1-5 alkalommal veszem fel. Hétvégén kimosom.

Bár most hogy jó idő van, kb egy hónapja egyáltalán nem hordtam nadrágot, csak szoknyát. Azokat viszont minden felvétel után mosom, mert úgyis összegyűrődik, másodszor felvéve nem szép.

2012. máj. 18. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!