Ez attól függ,hogy mennyire jó a mosógéped.Én már évek óta ugyan azt használom,volt már 3 albérletem,mind 3-nál másik mosógép,és bizony ahol nem volt jó az öblítő funkció,mert túl hamar engedte bele az öblítőt,ott nem is éreztem olyan sokáig.Volt egy hónap,mikor kézzel kellett mosnom,rémálmaim egyike,akkoriban mivel én öblítettem nagyon sokáig éreztem,mert kb. 20 percet állt az öblítős vízben.
Amúgy a fehér quanto-t használom.
2009. jún. 25. 09:02
2/13 anonim válasza:
nekem az uj sárga lenor vált be,nagyon sokáig benne marad a ruciba az illata pl:kisfiam kinötte decemberbe a ruhát átmostam és elraktam és most hogy pakolgatam öket még mindig erösen jött belöle az illat.szerintem az a legjobb...
2009. jún. 25. 09:12
3/13 anonim válasza:
Azt a ruhát, amit szeretnék, hogy illatos maradjon, vagy vigyázok rá, hogy nehogy kinyúljon..stb.., csak kézzel mosom. És nagyon szépek, illetve jó illatúak maradnak..
2009. jún. 25. 11:49
4/13 anonim válasza:
Nekem is a sárga lenor vált be :), illetve ha azt nem kapok esetleg a kéket még megveszem.
2009. jún. 25. 12:38
5/13 A kérdező kommentje:
eddig nekem isma sárga lenor. kék nekem nemjött be halványkákszinűnek nekem kocsi illatositó jut eszembe róla!
2009. jún. 25. 14:22
6/13 anonim válasza:
Régen én is a sárga Lenort használtam, de áttértem a Coccolino Green burst-re! Valami isteni!!! Próbáld ki!
2009. júl. 1. 06:39
7/13 anonim válasza:
Nekem is a Coccolino vált be.
2009. júl. 1. 15:57
8/13 anonim válasza:
Nekem a BIP vált be, bár nem gondoltam volna. Most a lila van, ezelőtt a rózsaszín volt, mindkettő nagyon jó, pedig a lilák ált. nem jönnek be nekem.
A párom nemrég kivett a szekrényből egy pólót, amit még több hete mostam ki (azt még a rózsaszín BIP-pel) - hát egész délután éreztem azt az isteni illatot! (2 kupak öblítő + 1 kupak víz arányban használom.)
2009. júl. 2. 13:28
9/13 anonim válasza:
A sárga Lenor szerintem is nagyon jó, nekem a kék nem tetszik. Sajnos hiába van az öblítőnek jó illata, ha bent száradnak a ruhák a lakásban sosem olyan jó illatúak, mintha kint a napon a szélben száradnának. Én alig várom, hogy jó idő legyen és kivihessem a szárítót a szabad ég alá. Szerintem a fehér Silan is finom illatú.
2009. júl. 7. 11:08
10/13 anonim válasza:
Fehér bip, sárga és fehér lenor.
A ruhákat pedig szigorúan lakásban szárítom, mert ha kint lennének nem maradna meg annyira az öblítő illata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!