Miért marad iszonyatosan irritáló, émejgős, intenzív illat a ruhákban mosás után?
Egy ideje, költözés, hiába használom modern, de új mosógépem intenzív öblítő funkcióját (is akár 3 órás program!!!), elég egy kicsi mosószer is, meg öblítő, de nem jön ki belőle, és iszonyat irritáló, mikor árad belőlem az édes, tömény mosószer/öblítő illat.
Azért van a parfümöm, hogy azt használjam. Szinte már utálok mosni, mert tudom, hogy jön az émejgős hányiger! Nagyon bosszant, és zavar társaságban. Elvileg a mosás a tisztaságért, és a jobb közérzetésrt van. Nálam nem sajnos. köszi
Valószinüleg nem öbliti ki a gép a csöveket rendesen.
A megoldás nagyon egyszerü: öblitö helyett használj ecetet ( egy géphez 1-2evökanálnyit az öblitö helyére) és nem marad a ruhában semmilyen szag, se a mosószeré, se az eceté, a ruhák sokkal nedvszivóbbak lesznek, és a mosógéped is sokkal tovább tart. (Textilmérnök vagyok)
Köszönöm a szakmai segítséget. Közben olvasgattam itt a tHémában, és már folyamatban az ecetes megoldás. Kiváncsian várom az eredményT!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!