Pl 00175140 - 00175141 ez 1 km3 víz és akkor ez 243ft lenne?
Figyelt kérdés
Most költöztem saját lakásba, és eddig soha nem figyeltem otthon a mérő órákat. Lehetséges hogy az én órám túl gyorsan pörög?2012. máj. 8. 20:26
1/2 anonim válasza:
Igen ez 1m3 víz fogyasztás lenne aminek ha arra 243 ft/m3 az ára akkor annyi + a csatorna x összeg/m3 ha van + víz alapdíj és ebből lesz a havi számla....azt nem tudom mennyire pörög a te órád nekünk átlag 7-8 m3 fogy egy hónapba (3 fő)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én egyedül vagyok és 10000ft/hó a víz. Egyhéten 2-3* mosok, mosogatok minden este de nem sokat és reggel este zuhanyzok.
2012. máj. 9. 07:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!