Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel törlitek és milyen...

Mivel törlitek és milyen gyakran a wc ülőkét?

Figyelt kérdés
Otthonra gondolok, takarításként.

2012. ápr. 24. 09:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kistakarításnál (hetente) csak az ülőrészét vizes, esetleg enyhén domestosos szivaccsal. Ilyenkor a vécébe is csak beleöntöm a vécétisztítót.

Nagytakarításnál (havonta) az egészet átkenem domestossal (alul is, meg ilyenkor a vécét kívül is), aztán leszedem és a kádban lezuhanyzom. Ezt azért muszáj, mert béna a kialakítása, sok kis sarok van az aljában, amit szivaccsal képtelenség kitisztítani, megül benne a kosz.

Ha sokat vagyunk itthon, akkor néha csak külön is letörlöm, de általában erre nincs szükség.

2012. ápr. 24. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen gyakran csak lehet egy hypós szivaccsal, majd áttörlöm egy kifacsart törlőruhával. Ha az ülőke műanyag, ez nagyon egyszerű. Fa ülőkét semmiképpen sem használnék a leírtak miatt.
2012. ápr. 24. 10:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Én szinte naponta törlőm.Nem vagyok tisztaság mániás.A w.c mellett vannak a tisztítószerek,és automatikusan nyúlok a törlőkendőért és áttörölöm.
2012. ápr. 24. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Azt ugye tudjuk, hogy a fa sokkal higiénikusabb a műanyagnál? Leszámítva egy-két speciális, drága, orvosi célokra kialakított műanyagot.
2012. ápr. 24. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet kapni ilyen domestosszal átitatott kendőt,és azzal naponta át törölöm. Négyen vagyunk 1 WC van muszáj

[link]

2012. ápr. 24. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:
én annyit teszek, hogy domestos-os kendővel minden este áttörlöm kb 10 mp alatt, és kész. nagytakarításkor meg hipo áll benne, meg ha szükséges, sósav, de általában elég az ecet.
2012. ápr. 24. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Domestosos kendővel áttörlöm napi egyszer az ülökét meg alatta csésze szélét, heti egyszer pedig az egészet kifertőtlenítem!
2012. ápr. 24. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:

4/7-es:

Már miért lenne jobb? Sokkal nehezebben lehet tisztán tartani.

Én 2 naponta sima forróvizes papírtörlővel áttörlöm, 2en vagyunk rá, hetente domestossal kívül-belül lekezelem, akkor a kefe tartójába is teszek domestost és áztatom benne kicsit.

2012. ápr. 24. 19:08
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. ápr. 24. 19:57
 10/11 anonim válasza:
Hát,szerintem sem jobb a fa,inkább a műanyag.
2012. máj. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!