Ágyneműhuzatot milyen anyagból varrjak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 15:39
1/9 anonim válasza:
tiszta pamutból volt a régi időkben. azok voltak a jók!mostaniak műszálasak,és háááááááááááát könnyen szakadnak meg kimegy szinűk idővel. anyukáméknak is van a régi tipus s zine makulátlan a mai napig.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor a méteráruban tiszta pamutot fogok nézni! :)
2009. jún. 21. 16:04
3/9 anonim válasza:
Tartok tőle,hogy tiszta pamutot nehezen fogsz találni,Mostanában szinte mindenben van műszál.De ha találsz,többet vegyél a szükségesnél,mert mosás közben összemegy.Még varrás előtt kell forró vízben kimosni.
4/9 anonim válasza:
én a kreppet javasolnám,kevesebb vele a nyűg vasaláskor...
5/9 anonim válasza:
A krepp is jó,de mostanában nem találok,csak műszálasat.,abban pedig nyáron izzadunk.
6/9 anonim válasza:
én a JYSK-ben szoktam venni nagyon jó kreppet.nem műszálas.
7/9 A kérdező kommentje:
Ó, kedvelem a kreppet! Szerintetek tiszta feketében van? Mert fekete ágynemüt akarok varrni. Nyugi ne gondoljatok semmi rosszra, csak nagyon stílusosnak találom, jól menne a szobámhoz szerintem.
2009. jún. 21. 18:29
8/9 anonim válasza:
én még nem láttam feketében,de keresgélj hátha..:))és vasaláskor tényleg előnyösebb!!!
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én a vászon ágyneműhuzatot kedvelem. A méteráruboltban lepedővászonnak hívják, 150 cm széles kb. 600 Ft métere. Ez biztos, hogy festhető, veszel bármelyik drogériás boltban mosógépes textilfestéket, sót és gyönyörűre befested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!