Rokonom hogy tudja kitakaritani az egész 200nm-es házát úgy hogy dolgozik? Azt mondja hogy nincs takaritónője. De hát kihiszi ezt el mivel a rózsadombon lakik.
Figyelt kérdés
minden csilli villi habaléagásvan nála vagy ilyenek.de ő nemveszki szabadnapot állitása szerint hogy kltakaritson. nekem meg ne mesélje már be hogy egyedül kitud takartani ha 6 kor érhaza a munkából.meg főzni a vegeknek.2009. jún. 20. 12:55
11/12 anonim válasza:
Nálunk is mindig tisztaság van és rend, pedig nekünk is nagy házunk van, és nagy az udvar is. Én szeretek takarítani, ahogy az előző válaszoló is írta, kikapcsol, és utána jó végignézni az eredményen. Nem más miatt csinálom, hanem magam miatt, egyszerűen olyan vagyok, aki szereti a tisztaságot, jó illatot. Egyébként nálunk jó a családban a munkamegosztás, mert fiútesóm és apukám megcsinálják a ház körüli teendőket, anya főz, én pedig takarítok, mosok. De ha nekem kellene csinálni mindent, mint ahogy életmódunk miatt sokszor nekem kell, az sem gond.
12/12 anonim válasza:
És, ha van takarítónője, akkor mi van? Érdekel valakit? A legtöbben nem vallják be, mivel a házi takarítónőket feketén szokták fizetni. Olyan irigység-szaga van ennek az egész kérdésnek, már bocsi...
Én egy 300 m2-es házat szoktam takarítani, hetente kétszer (nem feketén). Két óra alatt simán végzek a porszívózással, portörléssel és a két fürdővel.
Ha a rokonodnak tényleg nincs segítsége, valószínűleg nem vágja puccba minden nap a házat vagy nem egyszerre csinál meg mindent, és minden bizonnyal nem dolgozik heti hét napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!