Magyarázza el valaki hogyan kell adagolni az Ariel mosóporokat?
Na itt vagyok, segitek, behoztam a mosóporos zacsit is, hogy ne beszéljek mellé.(1 válaszoló) Tehát, a sztandard és a kompakt csomagolásban a különbség annyi, hogy a kompakt mennyiségileg 1/3-al kevesebb, de ez csak mennyiségi, nem minőségi. Ha alacsony hőmérsékleten mosol átlagosan piszkosnak mondott ruhát, akkor kompakt szerből 155 ml, azaz kicsit több mint fél pohár kell. Ha ugyanezt mosod magas hőmérsékleten akkor 195ml. Ha előáztatással mosol alacsony hőmérsékleten nagyon koszos ruhát, ahhoz ajánlanak 80ml-t az áztatáshoz, és 230ml a mosáshoz. Ha ugyanezt mosod magas hőmérsékleten, akkor szintén 80ml az áztatás, és 275ml a mosás. Ez van az adagolási útmutatón, de ne felejtsd el, ez a kompakt, a sztandard csomagolásnál ahhez a mennyiséghez mindig hozzá kell adnod 1/3 részt. Na most jól összekevertelek, igaz?
Semmi pánik, mindjárt leegyszerűsitem neked.
Tehát átlagosan koszos ruha 30-40 fokon kicsit több mint fél pohár mosópor, ugyanez fehér ruhánál 60 fokon 3/4 pohár, előmosással az áztatóba 1/4 pohár mosásba 3/4. Nagyon koszos ruha - kis trükk - nem több mosópor, hanem kevesebb ruha.
Mire felnevelsz 2-3 gyerkőcöt megtanulod, addig meg esetleg kimosod mégegyszer, ha nem teljesen tiszta. Lazits!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!