Mennyi vizet fogyaszt egy család átlagosan egy hónapban?
Figyelt kérdés
Ketten vagyunk a párommal,igyekszünk mindenen spórolni,amin lehet,de én a vízfogyasztásunkat sokallom:9m3 havonta. Ez normális,vagy nagyon sok? Nektek mennyi? Esetleg milyen tippjeitek vannak víztakarékosságra?2012. ápr. 12. 17:28
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó:Nagyon köszönöm!:)
2012. ápr. 19. 18:54
12/12 anonim válasza:
Nálunk olyan 10-12 m3 havonta.Nyáron szokott több lenni.4-en vagyunk(4 felnőtt).Van egy új mosógépünk,lényegesen kevesebb vizet használ,mint a régi tizenöt éves gépünk.Fürdésen nem nagyon spórolunk szeretünk teli kádban fürdeni :-).Mosogatni nem folyóvízben szoktunk,hanem engedünk a mosogatóba meleg vizet és úgy.Volt aki azt mondta,hogy jaj úgy meg milyen.én meg elmagyaráztam,hogy a mosogatógéped is így működik,hogy keringeti a "szutkyos"vizet.Ettől lesz víztakarékos.Plusz az még áramot is fogyaszt ugye még felmelegít,meg szárít is,ami szerintem megint csak energia pocsékolás.Azt aláírom,hogy időtakarékos,de nem fognak meg rajta olyan sok pénzt,mint gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!