Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi vizet fogyaszt egy...

Mennyi vizet fogyaszt egy család átlagosan egy hónapban?

Figyelt kérdés
Ketten vagyunk a párommal,igyekszünk mindenen spórolni,amin lehet,de én a vízfogyasztásunkat sokallom:9m3 havonta. Ez normális,vagy nagyon sok? Nektek mennyi? Esetleg milyen tippjeitek vannak víztakarékosságra?

2012. ápr. 12. 17:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó:Nagyon köszönöm!:)
2012. ápr. 19. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan 10-12 m3 havonta.Nyáron szokott több lenni.4-en vagyunk(4 felnőtt).Van egy új mosógépünk,lényegesen kevesebb vizet használ,mint a régi tizenöt éves gépünk.Fürdésen nem nagyon spórolunk szeretünk teli kádban fürdeni :-).Mosogatni nem folyóvízben szoktunk,hanem engedünk a mosogatóba meleg vizet és úgy.Volt aki azt mondta,hogy jaj úgy meg milyen.én meg elmagyaráztam,hogy a mosogatógéped is így működik,hogy keringeti a "szutkyos"vizet.Ettől lesz víztakarékos.Plusz az még áramot is fogyaszt ugye még felmelegít,meg szárít is,ami szerintem megint csak energia pocsékolás.Azt aláírom,hogy időtakarékos,de nem fognak meg rajta olyan sok pénzt,mint gondolják.
2013. febr. 15. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!