Hogyan csináljam? Ülőgarnitúrám szövetből készült. Mit tegyek ahhoz, hogy olyan legyen mint új korában?
Figyelt kérdés
Különféle kárpíttisztítókat kiprobáltam már még trisóval keverve is mégsem értem el azt az eredményt amit vártam.2009. jún. 17. 19:14
1/1 anonim válasza:
Ha elfogytak a szerek- én a szóróflakonos, fura nevű Vix-re esküszöm- akkor marad az újrakárpitozás.
A Vanish kárpittisztítója sem rossz, de nekem nem használt. A világosdrapp garnitúrámat a Domestos fehérítő varázsolta újjá, fura módon a színes mintákat nem fakította ki.
Esetleg próbálkozz spéci kárpittisztító cégekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!