Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Megéri venni mosogatógépet?

Megéri venni mosogatógépet?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Igen áramot fogyaszt! Ennyi erővel akkor ne nézz tévét, se dvd-t, ne hallgass rádiót, mossál kézzel, számítógépet se használd stb...
2009. jún. 24. 16:29
 12/14 anonim válasza:
Én sokáig kézzel mosogattam, de mikor elköltöztünk új lakásba, oda azért már terhesen, nagy hassal a férjemmel úgy döntöttünk megérdemlek egy mosogatógépet. Először luxusnak tartottam, mert egyébként szívesen elmosogattam kézzel is bármikor, de aztán rájöttem, hogy a folyó vízben rengeteg vizet elhasználtam, többet mint a mosógatógép fogyaszt.Van rajta ECO program is, ami vizet és energiát spórol és rájöttem, nem luxus. Az ára tényleg kicsit borsos (TEKA), de minőségi és csak egyszer kell megvenni, sokáig hasznos "családtag" lesz. Szerintem jól döntöttél.
2010. jan. 31. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, megéri:) Legjobb döntés a mosógép után. Én mondtam a férjemnek, ha valaki el szeretné vinni tőlünk, csak a testemen át;))
2010. márc. 26. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:

nem provokálni szeretnék csak érdekel...

szóval azt mondják itt a reklámokban, hogy kevesebb energiát fogyaszt. gondoltam magamban, hogy jah a te energiádból kevesebbet fogyaszt, de árammal működik, így mégiscsak több energiát fogyaszt. vagy hogy van ez?

2010. márc. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!