Megéri mosogatógépet venni otthonra?
Nagyot, mindenképp 12 személyest.
Két naponta megy, egy ezressel kevesebb a vízdíjam, a villanyról nem tudok nyilatkozni, mert átalányban jön, én pedig nem nézegetem az óra állását.
Naná!
Már több éve van nekünk. Bosch. Amit még ajánlanak a Siemens. A 2 legjobb minőség. A párommal mai napig mondjuk, hogy a mosogatógép volt a legjobb döntés, amit vettünk a lakásba. Idő, energia és gyönyörűen mosogat. 65 fokban mos, kézzel ilyen hőfokon nem bírni, szépen leold minden koszt, az üvegek fényesek, az evőeszközök is. A gyerekünk cumisüvegét, itatóspoharait is ebben mosom el, ha épp nem főzöm ki. Ja, 12-eset mindenképp. A 9-es kicsi, sok ismerősöm megbánta, hamar megtelik, 2 nagyobb serpenyő, lábas és már alig van hely.
Bosch az jó nagyon, nekem 9 terítékes van, nagyobb nem fér be, néha jó lenne a 12-es.
A villanyt lehet hogy megdobja, de a vizet meg jóval csökkenti, pláne a meleget, merthogy hideg vizet használ. Ugyanannyiba jössz ki, ha nem kevesebbe, mintha kézzel mosogatnál, és közben tudsz mást is csinálni, ez nagy kincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!