Hogyan szedjem ki a foltokat a törülközőkből?
Figyelt kérdés
A kéztörlő törülközőknél vannak olyan helyek ahol sokkal többet használódnak (ahogy fel vannak akasztva, mindenki oda nyúl) és eléggé látványosan foltosak. Nagy hőfokon is mostam, meg Wenish-t meg mindent használtam, túl durván nem, mert színes anyagokról van szó. Hogy tüntessem el a foltokat?2012. márc. 25. 20:28
1/7 anonim válasza:
ha világos színű, adj hozzá hipót, nem fog ártani a színének
2/7 anonim válasza:
A Bleach fehérítőt javaslom. Egy kupakkal keverj a mosóporhoz. Gyönyörűen kiszedi a foltot, és mivwel nem klór- hanem oxigénalapú, nem roncsolja az anyagot.
3/7 anonim válasza:
Ez jo kerdes. En sem ertem, hogy a max 40 fokon moshato törölközöket megis mivel kene mosni.
En mososzappannal dörzsölöm be a gyerekek ruhajan a foltot, amik szinten 40 fokon moshatok, ezek legtöbbjet kiveszi, ellentetben az eddig probalt mindenfele folttisztitoval. A feher 40 fokos törölközöket Domestosozom, szinesekre keresem a megoldast!
4/7 anonim válasza:
Az nem koszfolt. Miután a pamutszál eredetileg fehér, festik különböző színekre. Így a gyakran használt helyeknél egyszerűen kopott lesz a szín. Semmit nem tudsz vele kezdeni.
5/7 anonim válasza:
Sehogy :(
Vegyél új törölközőket, de legyen szempont a moshatóság: a legpraktikusabbak a fehér, minta nélküli törölközők. Cseréld őket gyakran, akár naponta, így nem koszolódnak nagyon el, mire kimosod őket. Ha mégis látnád, hogy foltosak, akkor bátran bevethetsz mindenféle fehérítőt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 26. 10:42
7/7 anonim válasza:
4. vagyok: nem mintha különösebben izgatna a "pontozás", csak a kíváncsiság miatt: mi nem tetszett a válaszomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!