Mitől büdösek (savanyú szagúak) a kimosott fekete színű ruháim?
Figyelt kérdés
Mindent próbáltam már folyékony, por mosószer, öblítővel anélkül, amikor kiveszem a gépből egyből megérzem. Más ruhán nem tapasztalom ezt, csak a fekete pólók, zoknik, pulcsik, stb.
Valakinek valami ötlet hogy mit csináljak?
Vadonatúj mosógépem van, illetve van egy idősebb is, és mind a kettővel ugyanez a probléma.
2012. márc. 20. 16:40
2/6 A kérdező kommentje:
De nem vadiúj dolgokról van szó. Olyan "bebüdösödött" szaga van.
2012. márc. 20. 17:50
3/6 anonim válasza:
Akkor is a festék, ill. a festéskor használt vegyi anyagok szaga. Eredetileg minden pamut fehér, azokat festik aztán különböző színekre. Szüleim posztógyárban dolgoztak, sokat voltam benn és a sötét festékeknek elég sajátságos szaga volt. Valamivel rögzítik a festéket, hogy minél tovább megtartsa a színét.
4/6 A kérdező kommentje:
magyarán akkor mindenkinek ez a problémája aki sötét ruhát vesz? hogy nem lehet őket öblítő illatúra mosni?
Valami javaslat hogyan tehetném őket jó illatúvá?
2012. márc. 20. 20:39
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a gond,én ilyet nem tapasztaltam,pedig sok fekete cuccom van.Általában Perwoll Black Magic-et használok hozzájuk.Illetve volt olyan,hogy sok zoknit mostam,amik igencsak büdösek voltak és a velük együtt mosott ruháknak lett savanyú szaga,azóta ha sok a zokni inkább külön mosom őket,ha kevesebb akkor Vanisht öntök rájuk és úgy mosom együtt a ruhákkal.
6/6 anonim válasza:
Néha nálam is előfordult 40fokos víznél.Azóta csak 50 fokkal mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!