Hány fokon mossam fekete szűk nadrágomat, hogy összemenjen?
Szerintem ne kísérletezz vele,annál is inkább,mert mi a csudát csinálsz,ha a kelleténél jobban összemegy?Akkor aztán tényleg kidobhatod,mert vissza már nem fogják úgy venni.
Inkább próbáld meg visszavinni,főleg,ha megvan még a blokkja,vagy ajánld fel valamelyik jótékonysági szervezetnek,pl. Máltai Szeretetszolgálat vagy akármelyik másik...
Hidd el, ez nem működik.
Én az elmúlt fél évben szó szerint minden ruhámból kifogytam (-15 kiló...), és gond is, hogy semmi sem jó rám.
De még sosem jött be az ilyen trükk, nem arányosan megy ám össze a ruha úgy, hogy hirtelen L-esből M-es lesz! Mindenképp látszódna az anyagon, hogy tönkrement, néhol nemhogy nem megy össze, de ki is nyúlik, vagy elszakad...
Ne kísérletezz ilyennel, inkább próbáld meg visszavinni, vagy eladni, végső soron elajándékozni, vagy elcsomagolni (ha van hova pakolnod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!