Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hány fokon mossam fekete szűk...

Hány fokon mossam fekete szűk nadrágomat, hogy összemenjen?

Figyelt kérdés
L-eset vettem de nagy rám mert fogytam 3-4 kg-ot, de már előtte is nagy volt a dereka még övvel is! Ha magas hőfokon kimosom a színéből nem fog veszíteni? Talán van rá valamilyen mosószer vagy vegyszer amitől összemegy?
2012. febr. 20. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kísérletezz vele,annál is inkább,mert mi a csudát csinálsz,ha a kelleténél jobban összemegy?Akkor aztán tényleg kidobhatod,mert vissza már nem fogják úgy venni.

Inkább próbáld meg visszavinni,főleg,ha megvan még a blokkja,vagy ajánld fel valamelyik jótékonysági szervezetnek,pl. Máltai Szeretetszolgálat vagy akármelyik másik...

2012. febr. 20. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, ez nem működik.

Én az elmúlt fél évben szó szerint minden ruhámból kifogytam (-15 kiló...), és gond is, hogy semmi sem jó rám.

De még sosem jött be az ilyen trükk, nem arányosan megy ám össze a ruha úgy, hogy hirtelen L-esből M-es lesz! Mindenképp látszódna az anyagon, hogy tönkrement, néhol nemhogy nem megy össze, de ki is nyúlik, vagy elszakad...

Ne kísérletezz ilyennel, inkább próbáld meg visszavinni, vagy eladni, végső soron elajándékozni, vagy elcsomagolni (ha van hova pakolnod).

2012. febr. 20. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy ha valami drága nadrág volt, akkor varrónő összeveszi neked. Pesten 2-4000 vidéken 500-1000Ft :)
2012. febr. 20. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem minden anyag megy össze a forró mosásban, ha szintetikus szál is van benne, akkor eleve esélytelen. Egy varrónő viszont néhány száz forintért beveszi neked a derekát. Tavaly nyáron egy szoknyát csináltattam meg ugyanezért, fizettem érte 400 Ft-ot.
2012. febr. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!