Pici fekete bogarak, de a szobában?
Szerintem gabonazsizsi, de a szobában mit keresne? Máshol nincs a lakásban csak a szobában! Már kikészítenek a kis ...
A konyhában és a rizsek között mindent átnéztem és nyomukat sem találtam. fényképen próbáltam beazonosítani, és tisztára a gabonazsizsire hasonlít. Pici, fekete, ormányos.
Mit csináljak, hogy eltűnjenek, és a szobában hol tanyázhatnak?
Szia!
Talán olvasod még a kérdésedet. Bocs, nem válaszolni akarok, hanem kérdezni. Nálunk is vannak az egyik szobában úgy egy-két mm-es bogarak, épp ezek után kutatok mik lehetnek. A tiétek megvannak még? Megtudtad azóta milyen bogarak? Ha már nincsenek, akkor hogyan sikerült megszabadulni tőlük?
A mieink szerintem kintről jönnek, kint, a párkányon lehet látni, emellett pedig reggelenként találok magamon elvétve, ritkán egyet-egyet. Érdekes, mert a férjem egyszer sem talált még magán, pedig egy ágyban alszunk, ráadásul ő közelebb van az ablakhoz. Ja, és ezek tudnak repülni is, de könnyen meg lehet fogni, nem szalad, nem repül el. Fényes a hátuk. A tieid is ilyenek lehetnek/lehettek?
Nagyon unom már őket, nagyon jó lenne tőlük megszabadulni.
Előre is köszönöm ha válaszolsz.
Hatos vagyok, nálunk kiderült, ha érdekel...
A konyhában, valószínűleg a lisztben tanyáztak, bár már mindenben ott voltak. Mindent kidobtam a konyhában, fűszer, tészta, tea...alaposan kitakarítottam, és eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!