Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Az Ikeaban kaphato emeletes...

Az Ikeaban kaphato emeletes ruhaszarito mennyire massziv? Birja a sulyt?

Figyelt kérdés

Erre gondolok: [link]

Azt sejtem, hogy felnott ruhakat, foleg nadragokat kevesbe lehet teriteni ra, mert azokhoz rovid az emeletek kozotti tavolsag, de nekem foleg gyerekruhakhoz kellene.

Erre raferne annyi ruha, amennyit egyszerre szoktam mosni, nem is foglalna nagy helyet, de tapasztalatok erdekelnenek a masszivsagarol.

Ha valoban telepakolom teljesen vizes gyerekruhaval (es nem mondjuk nehez, vizes torolkozokkel), akkor nem esik ossze?

Koszonom a valaszokat elore is!

2012. márc. 19. 00:04
 1/3 Kerria ***** válasza:

Nekem ez a fajta van, csak gagyibb kivitelben, és a babaruhák ( 3,5 hónapos) mind ráfér, elbírja.

Általában még hely is marad, nekem egy 9 kg-ig tölthető Ariston mosógépünk van.

Ajánlom figyelmedbe, ez az általad kinézett szárító, vevői vélemény alapján:

[link]

2012. márc. 19. 09:22
 2/3 Kerria ***** válasza:
Húúú, kicsit magyartalanra sikerült, bocsánat :) a lényeg úgy gondolom érthető, így etetés közben úgy látszik elromlik a nyelvtani ismeretem, fogalmazásom :D Bocsánat!
2012. márc. 19. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod, tokeletesen ertheto volt. :)

Ugy gondolom, hogy beruhazunk erre, letesztelem a szaritot.

2012. márc. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!