Folyékony vs. Por mosószer. Ki melyiket használja és miért?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 18:22
11/14 anonim válasza:
csak folyekony ,a por vagy bennmaradt a mosogep tartalyaba vagy a ruhak foltosak lettek tole
12/14 Kri76 válasza:
Csak folyékonyat használok, a por nem oldódik fel rendesen. Az Ariel kis vízben feloldódó zacskós mosószer sz*r szerintem, nekem a feloldódó zacskó rajta maradt a ruhán.
13/14 anonim válasza:
Csak folyékonyat. Nekem is rajta maradt a ruhán a por.
De ki lehet próbálni előre feloldani a port és úgy tenni a mosógépbe. (Már ha van rá ideje valakinek.) Valahol olvastam ezt a tanácsot, merthogy a folyékony mosószerrel csak a sok vizet cipeljük haza.
14/14 anonim válasza:
Általában folyékony mosószert, nagyon ritkán magasabb hőfokon por mosószert, de mindegyiket közvetlenül a ruhákra, és nem a mosószeradagolóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!