Először több léből ecetes vízzel mosom le. (Igaz,hogy nem hagyom nagyon koszolódni). Ha esetleg zsíros is ,akkor mosogatószeres vízzel.
2012. márc. 6. 08:12
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem zsíros is :S Akkor majd jar-os vízzel mosom le. De ez ugye nem teszi tönkre a konyhabútort?
Köszönöm a választ!
2012. márc. 6. 08:47
3/7 anonim válasza:
Jaj, de ismerős. Amikor beköltöztünk, mi is undorítóan mocskos konyhabútort találtunk. Én Domestossal takarítottam le, hogy egyúttal fertőtlenítsem is. Aztán a szinten tartáshoz már elég, ha mindig letörlöd nedves ronggyal, meg időnként mosogatószeres szivaccsal lemosod.
2012. márc. 6. 15:47
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, a szinten tartás az ismerős :) De ez...még nem mertem nekiesni a tetejének, egyrészt mert pici vagyok és venni kell egy létrát, másrészt mert nagyon félek, hogy eláztatom, tönkreteszem vagy valami. Újat csináltatni meg nincs pénzünk.
A domestos nem marta le? Én fertőtleníteni ecettel, teafaolajjal szoktam. De ide lehet, hogy vegyszerek is elkélnek majd.
2012. márc. 7. 07:07
5/7 anonim válasza:
Én a hideg zsíroldót tudom ajánlani az minden koszt lehoz, és domestos fehérítőt (fehér flakonban van) tökéletes a fehér műanyag dolgokhoz (tűzhely, reszelő, mikró)
2012. márc. 7. 09:09
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon el van hanyagolva, akkor az ecettel semmire sem mész. Nekem két fajta zsíroldóm van, egyik erős, másik pedig gyengébb(konyhai Flóraszept). Szennyeződéstől függően használom őket. 13 éve így takarítom a konyhabútort, gyönyörű fehér, mindenki azt hiszi hogy új. A teteje és hófehér, mert pár havonta megcsinálom azt is. Azt nem tudom, hogy egy nem fehér konyhabútorral mit csinálna a zsíroldó. Az enyémet nem marta le, nem ment tönkre, nagyon szépen tisztítja.
2012. márc. 7. 15:24
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nem fehér... :S Az ajtókat már megcsináltam jar-al...a teteje nem tudom milyen színű lehetett eredetileg, létrám, lelkierőm még mindig nincs hozzá :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!