Koliban lakom és kitalálták, hogy takarítsuk ki jól a konyhát és mondták, hogy nekem kell a tűzhelyet, ami mocskos zsíros és én sosem használtam. Ebben az esetben, ha nem te hányingerezed így össze kitakarítanád?
El. Fogsz te még rosszabbat is takarítani még a saját otthonodban is, mit kell így hisztizni?
Még egy pár ilyen és más nem egymást rászorítjátok, hogy takarítsatok magatok után. Máshogy nem megy.
Olyan ez, mint mikor egy hülye miatt szív az egész csoport, egy idő után a többi megrendszabályozza a hülyéjét, ha nem akar tovább szívni.
Ajánlom a hidegzsíroldót, csodákra képes!
Egyébként pedig ne légy kényes! Együtt laktok, együtt használtok mindent, így mindenkinek illik kivenni a részét a takarításból. Legközelebb majd nem te csinálod a tűzhelyet, hanem valaki más. Ja, és írod, h te csak olajjal főzöl.. akkor nem igaz, h te egyáltalán nem használod azt a nyamvadt tűzhelyet. De szerintem igazából mindegy is, mikor sok ember használ közös dolgokat értelmetlen azzal vagdalózni, h kinek a mocska. Ugyanis a saját kényelmetek és rendezett környezetetek miatt ígyis- úgyis (már amennyiben egy kicsit igényesek vagytok az ilyesmire).
Jaj oda ne rohanjak.
Megsúgom, ha használsz olajat, akkor az bizony a te mocskod is, ugyanolyan rondán ég rá, mint a zsír.
Tudod honnan tudom? Lakótársam mindig olajban süt, én még vizet se melegítek a gázon, mert van vízforralónk, és mégis sokszor én takarítom el utána, pedig arra se képes, hogy letörölje mielőtt ráavasodik és ég. Majd legközelebb mást kapsz, és más sikálja a ráégetett olajadat a tűzhelyről, te meg takarítod a budot, és majd azon fogsz sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!