S. O. S.!?! Mosogatószert nyomtam a mosogatógépbe. Tiszta hab és nem indul.
Ereszd le, soha nem szoktátok?
Kiszivattyúzza a vizet magától, csak azt a gombot kell megtalálnod, amivel leereszti a vizet a gép.
Hívd fel a szervízt, megmondják mit kell rajta benyomni.
Van olyan típus, amelyiknél ezt úgy kell megtenni, hogy előbb kikapcsolni a gépet, majd ezt követően hosszan megnyomni rajta egy gombot.
Megúsztam a 10ezres szerelést.. Köszönöm a rengeteg segítő választ, mindre megy a zöld kéz!
Na leírom mi történt röviden miután megírtam az előző kommentet: felhívtam a whirpool szerviz kék számát és elmondtam a problémámat. Megkérdezték hányat villog, elmondtam 2X és ebből megállapította mi a baja. Elmondta, hogy tartsam 10 mp-ig lenyomva az elindító gombot, ezzel reseteltem a rendszert és kész. Elindult!!!:)
Az volt a probléma, hogy először túlfolyást érzékelt a gép és ezért nem akart újra indulni akkor sem, ha már kiszáradt a szappanos folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!