Most vettünk mosogatógépet és még nem tudjuk milyen szert érdemes venni bele.
2012. jan. 31. 19:32
1/8 anonim válasza:
Nekem van már kb 10éve,szerintem a tabletta a tuti és legyen márkás a termék. Az öblitő lehet olcsobb gagyibb.Én már kiprobáltam talán az összes létező tipust.
Ha teheted az edényeket áztasd be elötte a tányérokat nem kell.
2012. jan. 31. 20:46
2/8 anonim válasza:
Az előző kommenthez még! Citrommagot még véletlenül se kerüljön bele,mert a szivattyu lapátai közé beékelődik és hivhatod a szerelőt
2012. jan. 31. 20:50
3/8 anonim válasza:
Mosószer: Port használunk, a zsír mennyiségétől függően lehet játszani az adagolással, és könnyen feloldódik. A tabletta ebből a szempontból rugalmatlan, és a rövid programon nem mindig oldódik fel.
A só és öblítő mennyiségének beállításával simán el fogsz piszmogni vagy 5-10 mosáson át.
2012. jan. 31. 20:51
4/8 anonim válasza:
én most legutóbb somat sót vettem az adagolását a - + közül a - hoz közelbb álitottam az öblító 1 esen van az mülleres de ezekből jó a lidl s is az én gépem minden tabival szépen mosgat most somat tablettám van de a só meg az öblitő nagyon sokáig elé én nem szoktam előazztatni mert a program elején előmosogat nekem whirlpool gépem van és akármilyen retkes edényt tettem bele minden ragyogott 11 Liter vizzel
2012. jan. 31. 21:18
5/8 anonim válasza:
Mindig a legolcsóbb tablettát szoktuk venni, tök ugyanaz, mint a legdrágább termékek, csak ennél nincs reklámköltség, ugyanolyan jól elmosogat, akárki akármit is mond. Asszem 800 forintért vettünk legutóbb 50 darabost. Szintúgy a legolcsóbb sót tesszük bele.
A lényeg, hogy jól pakolj bele a gépbe, ha koszos marad egy edény, akkor ez miatt van, nem a mosogatószer miatt. Mi is próbáltunk anno mindent, mégis koszosak maradtak az edények, de gyorsan rájöttünk a dolog nyitjára :) MOst kristálytiszták a kivett edények.
2012. febr. 1. 16:12
6/8 anonim válasza:
Egy ideje az Aldist veszem, 70 db 1200,-Ft. Pluszba csak sót rakok a gépbe, mert nagyon kemény a víz.Azt pedig a Lidl-ben vesz. Arra figyelj, hogy min. félévente tisztítsd át a spec. géptisztítóval.
2012. febr. 3. 15:22
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok: sem előöblíteni, sem áztatni nem kell. Az ételmaradékot töröld ki a használt szalvétával, reciclyng!
2012. febr. 3. 15:23
8/8 Fazekasné válasza:
Én próbáltam már a DM sajátmárkás 2 kilós porját, 1500 ft talán,de nekem gyakran koszoson hagyja az edényeket.A Finish quantum még hasonló rossz,azt a géphez kaptuk ajándékba,még jó hogy nem vettem.Amiben még nem csalódtam az a Somat.Bármilyet veszel jó.Én most a standardot veszem,120 db ha akciós 2699 ft körül van.Sót azt vagy finisht,vagy DM -eset veszek,az mindegy.Az öblítő is jó az olcsóbb.Én személy szerint a tablettán nem spórolok,mert méreg ha nem minden edény tiszta.De ha megveszel 1 doboz 120 szemeset, az 4 hónapig elég,és közben az akciót ki tudod várni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!