Milyen alap felszerelések kellenek egy konyhába?
Most költözünk egy új lakásba teljesen egyedül leszek a konyhába..Milyen tárgyakat szerezzek feltétlen be??Legalapvetőbb füszerek ilyesmikre gondolok!
Tányérok,lábasok vannak..:)
21/L
A fűszerek: só, bors (fehér és fekete), babérlevél, köménymag, majoránna, ételízesítő, oregano, bazsalikom, kapor, szárított petrezselyemzöld, fahéj, szegfűszeg, fűszerpaprika, őrölt chili, hirtelen most csak azokat soroltam fel, amiket én a leggyakrabban használok. Aztán nem árt, ha mindig van otthon egy- egy kiló liszt, kristálycukor, száraztészta (esetleg 2-3 féle, h mindenhez legyen hozzáillő), rizs, valamiféle záraz hüvelyes (ha szereted), egy- két tasak sütőpor, vaníliás cukor. Nálunk a fagyóban mindig van egy- két kocka margarin és sajt is, h ha kell, akkor egyből elő lehessen kapni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha lesz még vmi, írok.
Előzőben szinte minden benne, ami nincs: zsemlemorzsa, mustár, majonéz, tejföl, zsír vagy olja, krumpli, vöröshagyma, fokhagyma. A hűtőben 1-2 szál zöldség.
Ha megírod a bevásárló listádat, a kenyeret is írd rá, mert a végén (már jártam úgy,) minden volt otthon, csak az nem. :)))
A szükséges tisztító-szerekről se feledkezz el, mert még mosogatni is nehéz lesz nélküle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!